Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 15 • К 15
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 46
  • Конкурс на бюджет: 1.84
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 17
  • Рекомендован на контракт: 17
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 39
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гейко А. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Стрижак Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Гречуха А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Перхайло В. П. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Горбань І. А. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Савченко Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Гаврик М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Муллєр Ю. А. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Нех Я. А. 0.000 Рекомендовано (к)