Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 1 • К 1
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чайка Д. С. 166.400 Рекомендовано (к) 137 146 183
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 146
  • Фахове випробування: 183
  • РК: 1.04
done