Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 16 • К 16
Заяв 23
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 11
  • Рекомендован на контракт: 11
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Приходько Л. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Панькевич В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Вовк К. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Михайлова А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Малиш В. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Чеглокова К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Зеленська А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Радванська К. О. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Костенко Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Парфенюк К. І. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Гришук К. Б. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Полякова Є. І. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Олінчінська Н. М. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Попова О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Батюк В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Куца К. О. 0.000 Рекомендовано (к)
17 47-8577171 А. А. 0.000 Деактивовано (зарах. на б) Квота-2
18 Вініченко Д. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
19 Горкава К. І. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
20 Єрмак А. С. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
21 Прима К. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
22 Атаманчук В. Л. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
23 Ткачова Б. Д. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)