Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Аврамчук Б. А. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
2 Тихненко В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
3 Бубен С. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
4 Самойлік В. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
5 Рудюк Ю. І. 0.000 Рекомендовано (к)