Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВіППТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 9 • К 9
Заяв 5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 14
  • Конкурс на бюджет: 1.18
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Завгородня Я. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Бурда А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Козел К. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Панькевич О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Япринцева О. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)