Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 5
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 17
  • Конкурс на бюджет: 1.4
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чалапко Є. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Рахаль А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Капуста В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Казак О. І. 0.000 Відхилено (к)
5 Куліш А. А. 0.000 Відхилено (к)