Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 27 • К 27
Заяв 27
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 27
  • Рекомендован на контракт: 27
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гібський Д. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
2 Рубаненко В. А. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Крохін Н. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
4 Грачиновський Г. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
5 Калінін В. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
6 Кравченко М. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) done
7 Мореєв Є. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Ярмоленко Р. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
9 Таранюк В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Калінний В. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) done
11 Калінний А. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) done
12 Акуліч О. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
13 Грек В. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
14 Стратулат А. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
15 Чобану А. К. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Гроцький В. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
17 Кондратюк В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
18 Мацієвський В. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
19 Беженар С. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
20 Ігнатенко Ю. С. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Громов М. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Коробка А. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
23 Бачурський М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Ракітов А. Г. 0.000 Рекомендовано (к) done
25 Луцький В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
26 Жуковський С. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
27 Кацюк А. П. 0.000 Рекомендовано (к) done