Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 46
  • Конкурс на бюджет: 1.84
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 17
  • Рекомендован на контракт: 17
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 39
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мороз А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Володько Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Проскуряков С. О. 0.000 До наказу (к) done
4 Шевченко О. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Донченко Д. М. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Столяров І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Титаренко І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Панчук О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Гаряга П. І. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Сутула В. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Поліщук С. К. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Самойлік Р. І. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Самойлік О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Короленко Е. С. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Веремчук П. П. 0.000 Рекомендовано (к)