Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 16 • К 16
Заяв 16
Виробництво та технології / Харчові технології / Інноваційні технології ресторанного бізнесу та здорового харчування
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 32
  • Конкурс на бюджет: 1.6
  • Зараховано: 22
  • Оригіналів: 23
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 2.22
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендован на контракт: 9
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кондратюк Д. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Ейзімір Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Латій М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Луценко В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Рубаненко В. А. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Драганов О. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Стоянов О. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Лапчевський А. М. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Танцюра В. Т. 0.000 Рекомендовано (к) done
10 Таранюк В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Салавеліс Д. Є. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Кориткін Л. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Панайотов Д. І. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Тімченко А. М. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Завірюхін Д. А. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Глуховський І. А. 0.000 Рекомендовано (к)