Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Інноваційні технології ресторанного бізнесу та здорового харчування
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Паламарчук Є. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Додатко З. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Лозинська А. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Гончаренко О. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
5 Петріченко Ю. С. 0.000 Рекомендовано (к) done