Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВіППТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 18 • К 18
Заяв 10
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Япринцева О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Гарькавенко К. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Грицай Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Янча А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Авраменко І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Третяк В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Мягкохліб Н. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Тютюнник Н. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Демиденко А. І. 0.000 Відхилено (к)
10 Куліш А. А. 0.000 Відхилено (к)