Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТСБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 9
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лесик М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Марков О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Цопін М. В. 0.000 Допущено
4 Альбін Б. С. 0.000 Допущено
5 Яблоновський В. К. 0.000 Допущено
6 Ваврик О. М. 0.000 Відмова
7 Леонова В. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
8 Олейник Д. М. 0.000 Відмова
9 Лущаєнко В. І. 0.000 Відмова