Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТВ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 6 • БМ 4 • К 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
readiness_score 141.000
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Куян В. С. Пр. 1 170.400 До наказу (б) 121 146 195
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 146
  • Фахове випробування: 195
done_all
2 Баранова Ю. В. Пр. 1 166.000 До наказу (б) 126 140 188
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • ТЗНК: 140
  • Фахове випробування: 188
done_all
3 Відерська В. В. Пр. 1 142.800 До наказу (б) 100 134 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 134
  • Фахове випробування: 160
done_all
4 Бойко К. В. Пр. 1 141.000 До наказу (б) 121 134 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 134
  • Фахове випробування: 150
done_all
5 Лівіцька Г. В. Пр. 4 148.200 Відмова 121 140 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 140
  • Фахове випробування: 160