Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 8 • К 2
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 1.5
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Озарко В. П. 191.000 До наказу (б) 191
  • Співбесіда: 191
done_all
2 Колеснік А. А. 190.000 До наказу (б) 190
  • Співбесіда: 190
done_all
3 Маковійчук М. С. 190.000 До наказу (б) 190
  • Співбесіда: 190
done_all
4 Струк Б. І. 172.000 До наказу (б) 172
  • Співбесіда: 172
done_all
5 Яремчук М. С. 162.000 До наказу (б) 162
  • Співбесіда: 162
done_all
6 Пипко М. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
7 Лукинюк С. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
8 Дутчак Г. М. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done
9 Нищук Р. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
10 Маковійчук Д. С. 194.000 До наказу (к) 194
  • Співбесіда: 194
done_all
11 Бєляєва С. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Бабала А. В. 0.000 Рекомендовано (к)