Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБРП Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 3 • БМmax 3
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 135.500
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гончар І. В. Пр. 1 124.644 До наказу (к) 144 100 145
  • Українська мова: 144
  • Математика: 100
  • Історія України: 145
  • ГК: 1.02
done_all
2 Ковтун О. М. Пр. 1 131.274 Рекомендовано (к) 140 121 131
  • Українська мова: 140
  • Математика: 121
  • Біологія: 131
  • ГК: 1.02
3 Турчанович С. Ю. Пр. 4 175.000 Деактивовано (зарах. на б) 179 169
  • Українська мова: 179
  • Біологія: 169