Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 15
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Білоус А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Орехов Р. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Пастухов Я. У. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Дзимбовська О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Якименко Н. М. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Селюк А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Хижняк Р. С. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Чередніченко О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Юхименко К. О. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Попик Д. О. 0.000 Допущено
11 Крицький М. В. 0.000 Допущено
12 Шевченко Л. О. 0.000 Допущено
13 Ільченко О. Є. 0.000 Допущено
14 Науменко В. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
15 Кононенко Ю. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)