Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 14
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 14
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 25
  • Конкурс на бюджет: 4
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 15
  • Рекомендован на контракт: 15
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 25
  • Конкурс на бюджет: 5
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендован на контракт: 9
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Горун С. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Вернигора Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Саливоненко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Пагуба А. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Діхтяр К. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Міщенко М. І. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Журавель В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Черненко Б. С. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Калачик О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Антонов Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Лісничий А. І. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Семенов В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Цюкало О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Гордійко М. П. 0.000 До наказу (к) done_all