Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТРБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 9м
ВМ 25 • К 25
Заяв 20
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Буднік Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Тарасов І. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Маркечко Н. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Хідько Д. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Казанський В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Мігаль В. П. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Багмут К. А. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Грищенко А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Філімонов В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Щербань А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Журавльов О. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Чепрасов В. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Вовк Е. В. 0.000 Допущено
14 Смірнова Л. А. 0.000 Допущено
15 Бондарєв М. О. 0.000 Допущено
16 Новіков В. М. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
17 Степаненко А. Ю. 0.000 Відмова done
18 Міняфаєв Е. М. 0.000 Відмова
19 Піддубний М. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
20 Кухар О. Ю. 0.000 Відмова done