Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТРБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 6
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вовк Е. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Фоменко В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Смірнова Л. А. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Колеснікова А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Луценко В. В. 0.000 Допущено
6 Нестерова М. О. 0.000 Відмова