Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 15 • БМ 5 • К 10
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
readiness_score 134.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 46
  • Конкурс на бюджет: 1.84
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 17
  • Рекомендован на контракт: 17
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 39
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Філіпішина Д. Є. Пр. 1 172.400 До наказу (б) 148 144 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 144
  • Фахове випробування: 190
done_all
2 Кіях Є. Б. Пр. 1 171.800 До наказу (б) 126 148 195
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • ТЗНК: 148
  • Фахове випробування: 195
done_all
3 Сидорук Д. С. Пр. 1 166.000 До наказу (б) 140 150 180
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 150
  • Фахове випробування: 180
done_all
4 Ніколенко М. І. Пр. 1 153.800 До наказу (б) 126 148 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • ТЗНК: 148
  • Фахове випробування: 165
done_all
5 Лаврук П. С. Пр. 1 143.600 До наказу (б) 126 142 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • ТЗНК: 142
  • Фахове випробування: 150
done_all