Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 20 • БМ 3 • К 17
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
readiness_score 134.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 46
  • Конкурс на бюджет: 1.84
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 17
  • Рекомендован на контракт: 17
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 39
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Коваль А. Ш. Пр. 1 174.400 До наказу (б) 140 162 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 162
  • Фахове випробування: 190
done_all
2 Козак Р. В. Пр. 1 156.200 До наказу (б) 121 150 170
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 150
  • Фахове випробування: 170
done_all
3 Іванова І. В. Пр. 2 153.800 Деактивовано (зарах. на б) 157 162 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 157
  • ТЗНК: 162
  • Фахове випробування: 150