Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 17 • БМmax 8 • К 9
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.38
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 156.544
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Рекомендовано всього: 14
  • Рекомендовано на бюджет: 6
  • Рекомендован на контракт: 8
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Стецюк В. С. Пр. 1 156.544 До наказу (б) 154 121 163
  • Українська мова: 154
  • Математика: 121
  • Іноземна мова: 163
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
2 Іонкін О. О. Пр. 1 126.235 До наказу (к) 122 100 134
  • Українська мова: 122
  • Математика: 100
  • Історія України: 134
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
3 Білополенко Ю. О. Пр. 5 146.553 Деактивовано (зарах. на б) 155 107 150
  • Українська мова: 155
  • Математика: 107
  • Біологія: 150
  • РК: 1.04