Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 15 • БМ 1 • К 14
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 1
readiness_score 134.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 46
  • Конкурс на бюджет: 1.84
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 17
  • Рекомендован на контракт: 17
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 39
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Тертичний М. Л. Пр. 1 144.200 До наказу (б) 151 150 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 151
  • ТЗНК: 150
  • Фахове випробування: 140
done_all