Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 24
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 17
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 1.83
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендован на контракт: 10
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Свистун К. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Зіменкова В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Харченко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Небелиця М. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Бровко М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Жовтенко Д. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Кримська Н. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Чайка Я. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Тарадай Р. С. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Міріука І. С. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Христюк С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Погорілий О. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Назаренко Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Березніченко Д. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Воронюк О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Юхимець А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
17 Соловей В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Яковченко А. С. 0.000 Допущено
19 Чичигіна А. С. 0.000 Допущено
20 Юріна А. В. 0.000 Допущено
21 Якименко Н. М. 0.000 Допущено
22 Шевченко Л. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
23 Захаренко О. Р. 0.000 Відмова
24 Ференець О. С. 0.000 Відмова