Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

ВСП Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 11
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дежин Ю. П. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Чорній Л. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Шевчук В. З. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Войтович М. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Холод Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Поворозник П. С. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Макара І. І. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Вітик В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Гонта Р. М. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Присяжнюк Н. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Ткач Н. М. 0.000 Відмова