Зачекайте...

181 Харчові технології

НЦПЗН Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 1 1
Квота 2 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Колесник К. В. Пр. 1 147.994 До наказу (б) 130 144
  • Українська мова: 130
  • Географія: 144
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Жарницька О. Д. К 163.496 Рекомендовано (к) 182 140 141
  • Українська мова: 182
  • Математика: 140
  • Історія України: 141
  • РК: 1.07
3 Літвин К. С. Пр. 2 139.563 Рекомендовано (к) 166 105
  • Українська мова: 166
  • Математика: 105
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
4 Серба А. С. Пр. 1 138.608 Відмова 131 121 136
  • Українська мова: 131
  • Математика: 121
  • Біологія: 136
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07