Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 13 • К 13
Заяв 15
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендован на контракт: 9
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рязанцев В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
2 Баган Д. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Кокович П. Р. 0.000 Рекомендовано (к) done
4 Лисицький М. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Головнін О. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
6 Горозій В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
7 Курко О. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Рубан А. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
9 Дубров А. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
10 Лащ Б. В. 0.000 Відмова
11 Гура М. В. 0.000 Відмова
12 Площик А. Ю. 0.000 Відмова
13 Павелкевич І. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
14 Лазарев Є. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
15 Карпенко А. С. 0.000 Відмова