Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 57
  • Конкурс на бюджет: 4.75
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 37
  • Рекомендован на контракт: 37
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бондар Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Доля Б. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Кіпранишин М. М. 0.000 Рекомендовано (к)