Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 11
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 92
  • Конкурс на бюджет: 1.61
  • Зараховано: 50
  • Оригіналів: 50
  • Рекомендовано всього: 26
  • Рекомендован на контракт: 26
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лонський І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Кучер М. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Коршак С. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Крушинський Д. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Рихвальський В. П. 0.000 До наказу (к) done
6 Яценко В. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Янюк В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Волотівський О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Малиш Н. Є. 0.000 Відхилено (к)
10 Канівець Я. В. 0.000 Відхилено (к)
11 Філіпчук Д. Ю. 0.000 Відхилено (к)