Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м
ВМ 9 • К 9
Заяв 12
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 1.25
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 11
  • Конкурс на бюджет: 1.11
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 0.6
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендовано на бюджет: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Волошина К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Клюса Є. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Захарченко К. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Сидорова О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Павлюк Л. М. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Хижняк О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Перехрест М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Гарань Б. О. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Бабяк М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Степецький В. І. 0.000 Відмова
11 Ткаченко Н. М. 0.000 Відмова
12 Роль В. М. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)