Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 7
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 14
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Хахуда Ю. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Урляпова О. Є. 0.000 До наказу (к) done
3 Калуцький Я. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Гамар О. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Васильєва К. О. 0.000 Допущено
6 Коваленко В. Д. 0.000 Допущено
7 Мигович В. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)