Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 11
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 25
  • Конкурс на бюджет: 4.17
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 13
  • Рекомендован на контракт: 13
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 1.4
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Підлісна В. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Біба Н. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Богородченко А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Петренко С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Зеленська А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Савицький Г. С. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Махаринська А. А. 0.000 Допущено
8 Богдюк А. С. 0.000 Допущено
9 Лисенко А. А. 0.000 Допущено
10 Місюра В. В. 0.000 Допущено
11 Вініченко Д. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)