Зачекайте...

181 Харчові технології

НМХТТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 9
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 69
  • Конкурс на бюджет: 3.25
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 26
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рекомендован на контракт: 23
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 144
  • Конкурс на бюджет: 6.44
  • Зараховано: 22
  • Оригіналів: 22
  • Рекомендовано всього: 55
  • Рекомендован на контракт: 55
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ткаченко В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Сердитих Т. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Зоз К. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Семеняко Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Демченко В. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Приходько К. С. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Руденко Р. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Тупіка А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Кобезський Б. А. 0.000 Відмова