Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 9 • К 9
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Курінський М. В. 0.000 До наказу (к) done
2 Лебедюк М. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Горін О. А. 0.000 До наказу (к) done
4 Вербецька К. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Шевченко Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Горчакова К. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Литвиненко А. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Хряпченко .. П. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Влаєв С. С. 0.000 Рекомендовано (к)