Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 4 • К 4
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології м’ясних і рибних продуктів
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лук`яненко С. М. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Мосейчук В. І. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Волковинська Е. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
4 Алілуєнко Т. О. 0.000 Рекомендовано (к)