Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІІПІ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та продовольча безпека
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Косовнік А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Литвиненко В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Симко Д. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Старошевський Б. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Качур М. І. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Заяць В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Мигаль Т. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Фельп О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Мельник А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Полесюк В. Л. 0.000 До наказу (к) done
11 Лисак Ю. І. 0.000 Допущено
12 Порохнавець В. В. 0.000 Допущено
13 Кавалок О. С. 0.000 Допущено
14 Новосад М. М. 0.000 Допущено
15 Кузьо А. П. 0.000 Відмова