Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 7 • БМmax 5 • К 2
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Черноусова Т. Г. Пр. 2 173.423 До наказу (б) 153 140 165 10
  • Українська мова: 153
  • Математика: 140
  • Біологія: 165
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 10
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Криницька Я. О. Пр. 3 153.759 Деактивовано (зарах. на б) 146 143 142
  • Українська мова: 146
  • Математика: 143
  • Біологія: 142
  • РК: 1.07
3 Іванова А. Є. Пр. 2 137.953 Деактивовано (зарах. на б) 140 106
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 106
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07