Зачекайте...

015 Професійна освіта

ФТД Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 15 • БМmax 5
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 1
Освіта/Педагогіка / Професійна освіта / Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології / Професійна освіта. Харчові технології та інжиніринг підприємств харчової промисловості
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
Математика , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Скрипленко О. В. Пр. 1 126.072 До наказу (к) 138 107 130
  • Українська мова: 138
  • Математика: 107
  • Історія України: 130
  • ГК: 1.02
done_all
2 Яковченко М. О. Пр. 2 141.882 Деактивовано (зарах. на б) 154 118 152
  • Українська мова: 154
  • Математика: 118
  • Історія України: 152
  • ГК: 1.02
3 Шевцов І. Ю. Пр. 2 139.740 Деактивовано (зарах. на б) 131 136 147
  • Українська мова: 131
  • Математика: 136
  • Історія України: 147
  • ГК: 1.02