Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 5м
ВМ 12 • К 12
Заяв 11
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Різун І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Ткач Є. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Герман Г. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Павленчук С. О. 0.000 До наказу (к) done
5 Поляшова Н. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Кардинал М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Левандовська Л. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Столяр Л. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
9 Дідик Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Семенчук Д. М. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Галицький В. Р. 0.000 Рекомендовано (к)