Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТІ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 10 • БМmax 6 • К 4
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.5
Квота 1 1
Квота 2 2
readiness_score 136.098
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рохмаїл О. О. Пр. 1 168.579 До наказу (б) 160 148 142 6
  • Українська мова: 160
  • Математика: 148
  • Хімія: 142
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 6
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Костіна Г. А. Пр. 1 136.098 До наказу (б) 140 107 146
  • Українська мова: 140
  • Математика: 107
  • Біологія: 146
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done
3 Кірілова А. В. Пр. 2 175.606 Деактивовано (зарах. на б) 174 151 166
  • Українська мова: 174
  • Математика: 151
  • Історія України: 166
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07