Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТІ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 11 • К 11
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 80
  • Конкурс на бюджет: 1.97
  • Зараховано: 27
  • Оригіналів: 27
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 215
  • Конкурс на бюджет: 4.94
  • Зараховано: 38
  • Оригіналів: 38
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендовано на бюджет: 4
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 146
  • Конкурс на бюджет: 4.39
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 26
  • Рекомендовано на бюджет: 26
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мольченко М. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Бабак О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Устименко К. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Лізогубова О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Молчаненко Г. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Семенченко І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Проворов О. Є. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Ковпак Д. Є. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Хомицевич К. С. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Холявко А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Кожушко В. І. 0.000 Рекомендовано (к)