Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТІ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 9 • К 9
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 23
  • Конкурс на бюджет: 1.92
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 24
  • Конкурс на бюджет: 1.6
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Арутюнян Д. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Хилько Є. Ю. 0.000 До наказу (к) done
3 Рижило В. Ф. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Лябах В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Борисенко В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Цибулько Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Бірюков М. С. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Локтіонова К. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
9 Колесник І. Г. 0.000 Відмова