Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 15
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Петрушин Ю. О. 0.000 Зареєстровано
2 Бугрій С. О. 0.000 Зареєстровано
3 Ковалів Д. І. 0.000 Зареєстровано
4 Бурбулевич В. Б. 0.000 Зареєстровано
5 Синичич І. В. 0.000 Зареєстровано
6 Біашвілі Т. Е. 0.000 Зареєстровано
7 Головацький І. Б. 0.000 Зареєстровано