Зачекайте...

181 Харчові технології

ПМФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 4 • БМmax 3 • К 1
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.67
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 147.500
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Зачепа О. В. Пр. 1 143.155 До наказу (б) 148 108 149 146
  • Українська мова: 148
  • Математика: 108
  • Історія України: 149
  • Географія: 146
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Горлов В. І. К 141.151 Рекомендовано (к) 136 137 105 140
  • Українська мова: 136
  • Математика: 137
  • Історія України: 105
  • Географія: 140
  • РК: 1.07
3 Жарницька О. Д. Пр. 5 159.002 Деактивовано (зарах. на б) 168 140 141
  • Українська мова: 168
  • Математика: 140
  • Історія України: 141
  • РК: 1.07