Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 13
  • Рекомендовано всього: 11
  • Рекомендован на контракт: 11
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Волков А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Жуков І. Є. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Івашко Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Калініченко Н. О. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Мельник Р. А. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Копотун О. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Пилипенко А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Сиваненко Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Матвієнко С. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
10 Якобчук Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Горенко І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Мовчан С. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
13 Зінченко О. Ю. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)