Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВСПТАКУНУС Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 15 • БМ 15
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.27
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Зеленюк І. С. 150.000 До наказу (б) 150
  • Українська мова: 150
done_all
2 Присяжнюк М. Р. 148.000 До наказу (б) 148
  • Українська мова: 148
done_all
3 Мартенко А. П. 126.000 До наказу (б) 126
  • Українська мова: 126
done_all
4 Мусіч Є. О. 105.000 До наказу (б) 105
  • Українська мова: 105
done_all