Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Економічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 14 • К 14
Заяв 19
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Волощук М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Забродська А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Пількевич К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Коржевська А. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Белобрам Н. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Керпата М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Цвєткова В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Іщук Е. М. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Райкерус С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Супрун А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Ковальчук А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Бондаренко В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Глущенко О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Кирилюк С. Т. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Лашина О. А. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Зотько К. О. 0.000 Допущено
17 Базалінська Д. Ю. 0.000 Допущено
18 Курач А. А. 0.000 Допущено
19 Денисенко В. М. 0.000 Допущено