Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВСП«ПФКЗВО«ДУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шайдюк М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Мельник А. Є. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Анімушко Г. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Орліч В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Хом`як Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Кухарчук В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Мельник В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Сідляр С. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Гура Р. С. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Ніколаєв В. С. 0.000 Рекомендовано (к)