Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м’яса
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Семенідо Ю. С. 0.000 До наказу (к) done
2 Федченко О. О. 0.000 До наказу (к) done
3 Обертун В. І. 0.000 До наказу (к) done
4 Пєнов П. М. 0.000 До наказу (к) done
5 Цебрук В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Максимішин А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Погорєльцев В. О. 0.000 Зареєстровано
8 Юрченко С. І. 0.000 Зареєстровано