Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30 • БМ 5 • К 25
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.4
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шаблій З. П. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
2 Пильник В. П. 119.000 До наказу (б) 119
  • Співбесіда: 119
done
3 Ільків П. Д. 112.000 До наказу (б) 112
  • Співбесіда: 112
done
4 Бомбушкар В. В. 116.000 До наказу (к) 116
  • Співбесіда: 116
done
5 Кишкань М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Димнич І. І. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Осташ С. А. 0.000 Рекомендовано (к)